2013-02-05 09:43:16• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Kellemes nap következhet

Napi horoszkóp február 5-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A mai nap némi nézeteltéréssel indulhat ön és a kedvese között. Nem kell azonban búnak eresztenie a fejét. Ha szeretik egymást, igazán és mélyen, akkor nem lehet baj. Viszont okot ad egy kibékülésre. Forrón és édesen.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Egyre nagyobb a káosz ön körül: minden a feje tetején áll az otthonában éppúgy, mint a munkahelyén. Viszont ez arra ad okot, és módot, hogy sok mindent másként csináljon, rendezzen el. Erre már nagy szükség van!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A családi perpatvarok nem szabadna, hogy a munkájában is befolyásolják önt. Persze ön sincs fából, tehát ez valóban lehetetlen. Mégis meg kellene próbálnia ma jobban összpontosítani. Ezzel elkerülhet egy jókora baklövést.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A rossz híreket valahogy sokkal szívesebben terjesztik az emberek, mint a jókat. Pedig igazából senki sem szereti a rossz hírek terjesztőit magukat. Kezdje magán: legyen ön a jó hírek hozója. Olyan is van: vegye észre!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Érdekes nap áll ön előtt. Küzdelmes lesz ugyan, de az biztos, hogy egyetlen percre sem fogja az unalom gyötörni. Még valami különös, régi vágya is teljesülhet. Ragadja meg a pillanatot, és éljen a lehetőséggel!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ha pénzügyi lehetőségei engedik, a legjobban teszi, hogy valami önálló tevékenységbe kezd, hogy kevésbé függjön másoktól. Meglehet, nem is kell külön engedély és nagyobb pénzösszeg sem ahhoz, amit ön tud. Járjon utána a lehetőségeinek!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Fizikailag és szellemileg is a legtöbbet tudja kihozni ma magából. És az érzelmi életében is valami virágzásnak indul. Halkan, lassan, de annál biztosabban bimbózik ki önben egy érzés: szerelem, vagy szeretet, mély barátság.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Jó lenne, ha mára alaposan megtervezné a napját: kezdje a legfontosabbal és legsürgősebbel, és mindennek tervezze meg az idejét. Jól teszi, ha ma mindennek a végére ér, mert holnap ez már nehezebben menne. Ma van segítője.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Rossz éjszaka után kellemes nap következhet. Minél rosszabbul élte át az éjszakát, a nappala annál szebb lehet. Ha nyugtalan álmai voltak, annak talán éppen az lehetett az oka, hogy az álmok valamit közölni akartak önnel. Ha megérti, könnyebb lesz!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Valamit tanulnia kellene, ha tovább szeretne lépni az életében. Azt azonban jó lenne nagyon alaposan megfontolnia, hogy mit. Ez ügyben talán nem ártana a főnökével is konzultálnia. Talán neki is lenne valami ötlete, sőt kívánalma.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Kisebb baleset érheti, ezért jobb lenne, ha ma nagyon óvatosan közlekedne. Nem kell komoly dologtól tartania, lehet ez csak egy kisebb botlás, vagy megcsúszás. De azért talán tanácsosabb, ha ma nem ül a volán mögé.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Sok mindennel elégedetlenkedik mostanában. A partnere is túl könnyűnek találtatott. Azonban el kellene gondolkoznia: lehet, hogy csak túl kedves önhöz. Lehet, hogy már az is baj. Ha küzdeni szeretne, keressen más terepet!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: